id: | 27450 |
---|---|
Title: | Удосконалення технологічного процесу переробки молока методом перетворення високожирних вершків на масло селянське 78% (за матеріалами ДП «Старокостянтинівський молочний завод») |
Authors: | Шахрай Я.В. |
Keywords: | молоко-сировина, сиропридатність молока, бактеріальне забруднення, масло, вершки |
Date of publication: | 2022-02-14 11:12:00 |
Last changes: | 2022-02-14 11:12:00 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | В роботі висвітлено удосконалення технологічного процесу переробки молока методом перетворення високожирних вершків на масло селянське 78%. Стале виробництво та переробка молока нарізні види молочних продуктів є основним завданням галузі. При цьому молочна промисловість забезпечує українців молочними продуктами у широкому асортименті. Перше що ставиться до продуктів-висока якість, баланс по поживних речовинах. Для галузі це технологічно пов'язано із глибокою комплексною переробкою тваринницької продукції, удосконаленням та впровадженням інновацій в галузь. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27450 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27450.pdf Size : 179359 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|