| id: | 27450 | 
|---|---|
| Title: | Удосконалення технологічного процесу переробки молока методом перетворення високожирних вершків на масло селянське 78% (за матеріалами ДП «Старокостянтинівський молочний завод») | 
| Authors: | Шахрай Я. В. | 
| Keywords: | молоко-сировина, сиропридатність молока, бактеріальне забруднення, масло, вершки | 
| Date of publication: | 2022-02-14 11:12:00 | 
| Last changes: | 2022-02-14 11:12:00 | 
| Year of publication: | 2022 | 
| Summary: | В роботі висвітлено удосконалення технологічного процесу переробки молока методом перетворення високожирних вершків на масло селянське 78%. Стале виробництво та переробка молока нарізні види молочних продуктів є основним завданням галузі. При цьому молочна промисловість забезпечує українців молочними продуктами у широкому асортименті. Перше що ставиться до продуктів-висока якість, баланс по поживних речовинах. Для галузі це технологічно пов'язано із глибокою комплексною переробкою тваринницької продукції, удосконаленням та впровадженням інновацій в галузь. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27450 | 
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт | 
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. | 
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27450.pdf Size : 179359 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
| 
	 | |