The Repository of VTEI
id: 27451
Title: Удосконалення технології виробництва кремів з використанням функціональних добавок (за матеріалами ресторану «Іль-Де-Франс»)
Authors: Галицька О.С.
Keywords: крем, технологія виробництва кремів, функціональні добавки
Date of publication: 2022-02-14 11:13:14
Last changes: 2022-02-14 11:13:14
Year of publication: 2022
Summary: B poбoті продемонстровано актуальність застосування у технології виробництва кремів використання функціональних добавок «Natures Charm» та «Diana Food».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27451
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 43 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27451.pdf Size : 177168 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge