| id: | 27452 |
|---|---|
| Title: | Розробка технології та рецептури овочевих салатів для профілактики авітамінозу (за матеріалами ПП «Беатріче», ресторан) |
| Authors: | Коверзнєв Д. П. |
| Keywords: | технологія, салати, овочі, вітаміни, інгредієнти, авітаміноз, властивості, показники якості |
| Date of publication: | 2022-02-14 12:21:16 |
| Last changes: | 2022-02-14 12:21:16 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | В роботі досліджено технологічні особливості приготування овочевих салатів з метою профілактики авітамінозу. Обґрунтовано доцільність використання броколі, часнику, мікрозелені, помідорів, насіння гарбуза, петрушки та оливкової олії як функціональних інгредієнтів у рецептурі розробленого салату «Vitamine vere». |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27452 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 45 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27452.pdf Size : 206992 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |