id: | 27453 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва копчених ковбас (за матеріалами ФОП Бондаренко М.П., «Вінницько-хуторянський м’ясопереробний комбінат») |
Authors: | Семенюк В.Б. |
Keywords: | технологія, копчені ковбаси, ковбасні вироби, харчова добавка, добавка «Вібер» |
Date of publication: | 2022-02-14 12:24:14 |
Last changes: | 2022-02-14 12:24:14 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | Викладено інноваційні технології у виробництві копченої ковбаси, що дали можливість досягти структуру варено-копченої ковбаси завдяки застосуванню добавки «Вібер». |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27453 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 43 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27453.pdf Size : 179161 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|