The Repository of VTEI
id: 27453
Title: Удосконалення технології виробництва копчених ковбас (за матеріалами ФОП Бондаренко М.П., «Вінницько-хуторянський м’ясопереробний комбінат»)
Authors: Семенюк В.Б.
Keywords: технологія, копчені ковбаси, ковбасні вироби, харчова добавка, добавка «Вібер»
Date of publication: 2022-02-14 12:24:14
Last changes: 2022-02-14 12:24:14
Year of publication: 2022
Summary: Викладено інноваційні технології у виробництві копченої ковбаси, що дали можливість досягти структуру варено-копченої ковбаси завдяки застосуванню добавки «Вібер».
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27453
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 43 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27453.pdf Size : 179161 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge