id: | 27454 |
---|---|
Title: | Удосконалення технологї виробництва цукру-рафінаду (за матеріалами ТОВ «Цукорагропром») |
Authors: | Сидоренко В.В. |
Keywords: | цукор, цукор-рафінад, технологія, виробництво, ароматизатори |
Date of publication: | 2022-02-14 12:25:09 |
Last changes: | 2022-02-14 12:25:09 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | В роботі обґрунтовано доцільність удосконаленої технології виробництва цукру-рафінаду з використанням ароматизаторів «Карамель», «Ваніль» та «Лаванда». |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27454 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27454.pdf Size : 177212 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|