| id: | 27454 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технологї виробництва цукру-рафінаду (за матеріалами ТОВ «Цукорагропром») |
| Authors: | Сидоренко В. В. |
| Keywords: | цукор, цукор-рафінад, технологія, виробництво, ароматизатори |
| Date of publication: | 2022-02-14 12:25:09 |
| Last changes: | 2022-02-14 12:25:09 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | В роботі обґрунтовано доцільність удосконаленої технології виробництва цукру-рафінаду з використанням ароматизаторів «Карамель», «Ваніль» та «Лаванда». |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27454 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27454.pdf Size : 177212 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |