id: | 27455 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва фруктових соків (за матеріалами ПБП «Алла») |
Authors: | Стасюк О.М. |
Keywords: | фрукти, яблучний сік, обліпиховий сік, технологія, рецептура, біологічна цінність |
Date of publication: | 2022-02-14 12:25:59 |
Last changes: | 2022-02-14 12:25:59 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | В роботі розглянуто дослідження та розробку технології виробництва фруктових соків з використанням яблучного соку та соком плодів обліпихи. Проведено аналіз обґрунтування хімічного складу сировини, розроблено рецептури фруктових напоїв та визначено їх органолептичні показники. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27455 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 49 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27455.pdf Size : 181845 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|