| id: | 27455 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва фруктових соків (за матеріалами ПБП «Алла») |
| Authors: | Стасюк О. М. |
| Keywords: | фрукти, яблучний сік, обліпиховий сік, технологія, рецептура, біологічна цінність |
| Date of publication: | 2022-02-14 12:25:59 |
| Last changes: | 2022-02-14 12:25:59 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | В роботі розглянуто дослідження та розробку технології виробництва фруктових соків з використанням яблучного соку та соком плодів обліпихи. Проведено аналіз обґрунтування хімічного складу сировини, розроблено рецептури фруктових напоїв та визначено їх органолептичні показники. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27455 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 49 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27455.pdf Size : 181845 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |