id: | 27456 |
---|---|
Title: | Розробка інноваційної технології виробництва хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційної сировини (за матеріалами ТОВ «Вікна», ресторан «Вікна») |
Authors: | Буряк М.В. |
Keywords: | технологія виробництва хлібобулочних виробів, борошно, хлібобулочні вироби, безглютенове борошно |
Date of publication: | 2022-02-14 12:26:46 |
Last changes: | 2022-02-14 12:26:46 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | В роботі досліджено особливості розробки інноваційних технологій виробництва хлібобулочних виробів з використанням нетрадиційної сировини. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27456 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27456.pdf Size : 176316 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|