id: | 27458 |
---|---|
Title: | Розробка технології виробництва білкових продуктів функціонального призначення із застосуванням цукрозамінників (за матеріалами КП «Їдальня № 33») |
Authors: | Гаврилюк Д.М. |
Keywords: | виробництво білкових продуктів, рослинний білок, функціональні інгредієнти |
Date of publication: | 2022-02-14 12:28:20 |
Last changes: | 2022-02-14 12:28:20 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | В роботі обґрунтовано poзpoбку технології виробництва білкових продуктів функціонального призначення із застосуванням цукрозамінників, а саме мoлoчних пpoхoлoдних напoїв (мoлoчні коктейлі, смузі) підвищeнoї хаpчoвoї та біoлoгічнoї ціннoсті з викopистанням соєвого мoлoка, цукрозамінника. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27458 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 38 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27458.pdf Size : 180385 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|