| id: | 27462 |
|---|---|
| Title: | Розробка технології виробництва кисломолочних напоїв для дієтичного харчування (за матеріалами кафе «Oblacko») |
| Authors: | Кухарська Т. М. |
| Keywords: | кисломолочні напої, йогурт, закваска, натуральний наповнювач, дієтичне харчування |
| Date of publication: | 2022-02-14 12:42:30 |
| Last changes: | 2022-02-14 12:42:30 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | В роботі досліджено фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини для виготовлення кисломолочних напоїв для дієтичного харчування. Розроблено технологію виробництва кисломолочних напоїв для дієтичного харчування. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27462 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 36 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27462.pdf Size : 199370 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |