The Repository of VTEI
id: 27462
Title: Розробка технології виробництва кисломолочних напоїв для дієтичного харчування (за матеріалами кафе «Oblacko»)
Authors: Кухарська Т.М.
Keywords: кисломолочні напої, йогурт, закваска, натуральний наповнювач, дієтичне харчування
Date of publication: 2022-02-14 12:42:30
Last changes: 2022-02-14 12:42:30
Year of publication: 2022
Summary: В роботі досліджено фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини для виготовлення кисломолочних напоїв для дієтичного харчування. Розроблено технологію виробництва кисломолочних напоїв для дієтичного харчування.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27462
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 36 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27462.pdf Size : 199370 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge