| id: | 27463 |
|---|---|
| Title: | Поліпшення технології виробництва хліба з житньо-пшеничного борошна (за матеріалами ресторану «Меланж») |
| Authors: | Пашинська К. М. |
| Keywords: | борошно цільнозернове, солод житній, закваска, документація, показники якості, санітарія, безпека |
| Date of publication: | 2022-02-14 12:43:05 |
| Last changes: | 2022-02-14 12:43:05 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | В роботі розглянуто особливості використання житнього борошна у приготуванні нових сортів хліба, його переваги та недоліки у порівнянні з іншими видами борошна. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27463 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27463.pdf Size : 179869 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |