id: | 27463 |
---|---|
Title: | Поліпшення технології виробництва хліба з житньо-пшеничного борошна (за матеріалами ресторану «Меланж») |
Authors: | Пашинська К.М. |
Keywords: | борошно цільнозернове, солод житній, закваска, документація, показники якості, санітарія, безпека |
Date of publication: | 2022-02-14 12:43:05 |
Last changes: | 2022-02-14 12:43:05 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | В роботі розглянуто особливості використання житнього борошна у приготуванні нових сортів хліба, його переваги та недоліки у порівнянні з іншими видами борошна. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27463 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27463.pdf Size : 179869 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|