id: | 27464 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва макаронних виробів (за матеріалами кафе «Мангал») |
Authors: | Расулов Х.І. |
Keywords: | макаронні вироби, натуральні барвники, бета-каротин, ламінарія |
Date of publication: | 2022-02-14 12:43:39 |
Last changes: | 2022-02-14 12:43:39 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | Наведено аналіз використання бета-каротину та ламінарії сухої у виробництві макаронних виробів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27464 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 43 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27464.pdf Size : 174213 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|