id: | 27465 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва варених ковбас функціонального призначення (за матеріалами ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат») |
Authors: | Богдан Н.А. |
Keywords: | технологія, ковбаса, амарант, суперфуд, амаретовий шрот, гречка, насіння льону |
Date of publication: | 2022-02-14 12:44:19 |
Last changes: | 2022-02-14 12:44:19 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | Обгрунтовано дослідження стосовно вдосконалення технологічного виробництва варених ковбас функціонального призначення шляхом використання екологічних суперфудів українського призначення та корисних елементів в універсальних теплокамерах з програмним управлінням. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27465 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 48 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27465.pdf Size : 183346 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|