| id: | 27465 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва варених ковбас функціонального призначення (за матеріалами ТОВ «Житомирський м’ясокомбінат») |
| Authors: | Богдан Н. А. |
| Keywords: | технологія, ковбаса, амарант, суперфуд, амаретовий шрот, гречка, насіння льону |
| Date of publication: | 2022-02-14 12:44:19 |
| Last changes: | 2022-02-14 12:44:19 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | Обгрунтовано дослідження стосовно вдосконалення технологічного виробництва варених ковбас функціонального призначення шляхом використання екологічних суперфудів українського призначення та корисних елементів в універсальних теплокамерах з програмним управлінням. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27465 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 48 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27465.pdf Size : 183346 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |