The Repository of VTEI
id: 27466
Title: Удосконалення технології виробництва варених ковбас функціонального призначення (за матеріалами Фермерське господарство «Масарівські липки»)
Authors: Завальнюк О.О.
Keywords: сирокопчена ковбаса, розмарин, стевія
Date of publication: 2022-02-14 12:44:58
Last changes: 2022-02-14 12:44:58
Year of publication: 2022
Summary: Досліджено особливості виробництва сирокопчених ковбас з метою розробки інноваційної технології виробництва сирокопченої ковбаси «Брауншвейзька» з додаванням розмарину і стевії.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27466
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 35 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27466.pdf Size : 174803 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge