id: | 27466 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва варених ковбас функціонального призначення (за матеріалами Фермерське господарство «Масарівські липки») |
Authors: | Завальнюк О.О. |
Keywords: | сирокопчена ковбаса, розмарин, стевія |
Date of publication: | 2022-02-14 12:44:58 |
Last changes: | 2022-02-14 12:44:58 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | Досліджено особливості виробництва сирокопчених ковбас з метою розробки інноваційної технології виробництва сирокопченої ковбаси «Брауншвейзька» з додаванням розмарину і стевії. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27466 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 35 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27466.pdf Size : 174803 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|