| id: | 27467 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технологічного процесу переробки вторинної сировини на напівжирний напій (за матеріалами Фермерське господарство «Масарівські липки») |
| Authors: | Рибак Д. В. |
| Keywords: | вторинна сировина, знежирене молоко, сироватка, маслянка, переробка |
| Date of publication: | 2022-02-14 12:45:32 |
| Last changes: | 2022-02-14 12:45:32 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | Досліджено особливості удосконалення технологічного процесу при використанні вторинної молочної сировини: продукти зі знежиреного молока, продукти з молочної сироватки та маслянки; доведено доцільність їх комплексного та раціонального використання. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27467 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 39 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27467.pdf Size : 247094 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |