id: | 27467 |
---|---|
Title: | Удосконалення технологічного процесу переробки вторинної сировини на напівжирний напій (за матеріалами Фермерське господарство «Масарівські липки») |
Authors: | Рибак Д.В. |
Keywords: | вторинна сировина, знежирене молоко, сироватка, маслянка, переробка |
Date of publication: | 2022-02-14 12:45:32 |
Last changes: | 2022-02-14 12:45:32 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | Досліджено особливості удосконалення технологічного процесу при використанні вторинної молочної сировини: продукти зі знежиреного молока, продукти з молочної сироватки та маслянки; доведено доцільність їх комплексного та раціонального використання. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27467 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 39 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27467.pdf Size : 247094 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|