The Repository of VTEI
id: 27467
Title: Удосконалення технологічного процесу переробки вторинної сировини на напівжирний напій (за матеріалами Фермерське господарство «Масарівські липки»)
Authors: Рибак Д.В.
Keywords: вторинна сировина, знежирене молоко, сироватка, маслянка, переробка
Date of publication: 2022-02-14 12:45:32
Last changes: 2022-02-14 12:45:32
Year of publication: 2022
Summary: Досліджено особливості удосконалення технологічного процесу при використанні вторинної молочної сировини: продукти зі знежиреного молока, продукти з молочної сироватки та маслянки; доведено доцільність їх комплексного та раціонального використання.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27467
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 39 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27467.pdf Size : 247094 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge