| id: | 27468 |
|---|---|
| Title: | Обгрунтування технологічного процесу переробки молока на спред (за матеріалами ТОВ «Еней») |
| Authors: | Варченко О. П. |
| Keywords: | вершкове мало, спреди, жири, вітаміни, фальсифікат |
| Date of publication: | 2022-02-14 12:46:17 |
| Last changes: | 2022-02-14 12:46:17 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | В роботі розглянуто питання розвитку виробництва вершкового масла та його якісні показники що впливають на стан здоров'я людини. Відображено аналіз обгрунтування технологічного процесу переробки молока на спред. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27468 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 35 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27468.pdf Size : 171244 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |