id: | 27470 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва карамелі (за матеріалами магазин-кондитерська "Майстерня карамелі") |
Authors: | Чорна Н.П. |
Keywords: | карамель, сировина, харчова цінність, технологія, поліпшувачі, гарбузове пюре |
Date of publication: | 2022-02-14 12:48:05 |
Last changes: | 2022-02-14 12:48:05 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | Проведено аналіз асортименту та технологій приготування карамелі в магазині-кондитерській «Майстерні карамелі» м. Хмельницький; розроблено технологічний процес приготування карамелі з додаванням натуральних збагачувачів у вигляді гарбузового пюре; складено технологічні схеми та технологічні картки на запропоновані вироби; розраховано їх харчову цінність, проведено апробацію запропонованих різновидів карамелі у магазині-кондитерській «Майстерня карамелі»; здійснено підбір обладнання необхідного для приготування запропонованих видів карамелі. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27470 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 39 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27470.pdf Size : 212148 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|