The Repository of VTEI
id: 27470
Title: Удосконалення технології виробництва карамелі (за матеріалами магазин-кондитерська "Майстерня карамелі")
Authors: Чорна Н.П.
Keywords: карамель, сировина, харчова цінність, технологія, поліпшувачі, гарбузове пюре
Date of publication: 2022-02-14 12:48:05
Last changes: 2022-02-14 12:48:05
Year of publication: 2022
Summary: Проведено аналіз асортименту та технологій приготування карамелі в магазині-кондитерській «Майстерні карамелі» м. Хмельницький; розроблено технологічний процес приготування карамелі з додаванням натуральних збагачувачів у вигляді гарбузового пюре; складено технологічні схеми та технологічні картки на запропоновані вироби; розраховано їх харчову цінність, проведено апробацію запропонованих різновидів карамелі у магазині-кондитерській «Майстерня карамелі»; здійснено підбір обладнання необхідного для приготування запропонованих видів карамелі.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27470
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 39 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27470.pdf Size : 212148 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge