id: | 27471 |
---|---|
Title: | Розробка ягідних десертів з використанням плавлених сирів (за матеріалами кафе «Мрія» (ПП Кізляр О.О.) |
Authors: | Чуйко О.В. |
Keywords: | десерти, ягоди, плавлені сири, технологічний процес, харчова цінність, властивості, якість |
Date of publication: | 2022-02-14 12:49:00 |
Last changes: | 2022-02-14 12:49:00 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | Проаналізовано технологічний процес виробництва ягідних десертів з використанням плавлених сирів, описано характеристику сировини, яка використовується при виробництві ягідних десертів, їх хімічний склад та вплив на організм людини. Показано доцільність використання плавлених сирів в ягідних десертах для покращення їх харчової цінності. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27471 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 40 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27471.pdf Size : 182507 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|