The Repository of VTEI
id: 27471
Title: Розробка ягідних десертів з використанням плавлених сирів (за матеріалами кафе «Мрія» (ПП Кізляр О.О.)
Authors: Чуйко О.В.
Keywords: десерти, ягоди, плавлені сири, технологічний процес, харчова цінність, властивості, якість
Date of publication: 2022-02-14 12:49:00
Last changes: 2022-02-14 12:49:00
Year of publication: 2022
Summary: Проаналізовано технологічний процес виробництва ягідних десертів з використанням плавлених сирів, описано характеристику сировини, яка використовується при виробництві ягідних десертів, їх хімічний склад та вплив на організм людини. Показано доцільність використання плавлених сирів в ягідних десертах для покращення їх харчової цінності.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27471
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 40 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27471.pdf Size : 182507 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge