| id: | 27472 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва мармеладу (за матеріалами готельно-ресторанного комплексу «Stara Synyava Leх») |
| Authors: | Целік М. П. |
| Keywords: | мармелад, технологія, рецептура, функціональні властивості, фрукти, ягоди, якість |
| Date of publication: | 2022-02-14 12:49:27 |
| Last changes: | 2022-02-14 12:49:27 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | В роботі висвітлені фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини для виробництва мармеладу та вимоги до якості сировини; зроблений аналіз технології виробництва мармеладу у готельно-ресторанному комплексі «Stara Synyava Lex» та обґрунтовані заходи щодо удосконалення технології виробництва мармеладу. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27472 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 40 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27472.pdf Size : 184741 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |