The Repository of VTEI
id: 27472
Title: Удосконалення технології виробництва мармеладу (за матеріалами готельно-ресторанного комплексу «Stara Synyava Leх»)
Authors: Целік М.П.
Keywords: мармелад, технологія, рецептура, функціональні властивості, фрукти, ягоди, якість
Date of publication: 2022-02-14 12:49:27
Last changes: 2022-02-14 12:49:27
Year of publication: 2022
Summary: В роботі висвітлені фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини для виробництва мармеладу та вимоги до якості сировини; зроблений аналіз технології виробництва мармеладу у готельно-ресторанному комплексі «Stara Synyava Lex» та обґрунтовані заходи щодо удосконалення технології виробництва мармеладу.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27472
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 40 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27472.pdf Size : 184741 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge