| id: | 27473 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології мусового десерту з використанням чіа (за матеріалами кафе «Театральне») |
| Authors: | Нікітіна Г. Р. |
| Keywords: | мусові десерти, технологія, рецептура, документація, властивості, чіа, харчова цінність |
| Date of publication: | 2022-02-14 12:50:01 |
| Last changes: | 2022-02-14 12:50:01 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | В роботі розглянуті особливості технологічного процесу виробництва мусових десертів, досліджені функціонально-технологічні властивості та фізико-хімічні показники обраної сировини і готового продукту, обґрунтовано проект нормативно-технологічної документації, розроблено рецептуру та технологію мусових десертів з використанням чіа. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27473 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 41 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27473.pdf Size : 212032 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |