id: | 27473 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології мусового десерту з використанням чіа (за матеріалами кафе «Театральне») |
Authors: | Нікітіна Г.Р. |
Keywords: | мусові десерти, технологія, рецептура, документація, властивості, чіа, харчова цінність |
Date of publication: | 2022-02-14 12:50:01 |
Last changes: | 2022-02-14 12:50:01 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | В роботі розглянуті особливості технологічного процесу виробництва мусових десертів, досліджені функціонально-технологічні властивості та фізико-хімічні показники обраної сировини і готового продукту, обґрунтовано проект нормативно-технологічної документації, розроблено рецептуру та технологію мусових десертів з використанням чіа. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27473 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 41 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27473.pdf Size : 212032 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|