The Repository of VTEI
id: 27473
Title: Удосконалення технології мусового десерту з використанням чіа (за матеріалами кафе «Театральне»)
Authors: Нікітіна Г.Р.
Keywords: мусові десерти, технологія, рецептура, документація, властивості, чіа, харчова цінність
Date of publication: 2022-02-14 12:50:01
Last changes: 2022-02-14 12:50:01
Year of publication: 2022
Summary: В роботі розглянуті особливості технологічного процесу виробництва мусових десертів, досліджені функціонально-технологічні властивості та фізико-хімічні показники обраної сировини і готового продукту, обґрунтовано проект нормативно-технологічної документації, розроблено рецептуру та технологію мусових десертів з використанням чіа.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27473
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 41 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27473.pdf Size : 212032 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge