id: | 27474 |
---|---|
Title: | Розробка технології виробництва фалафелю з використанням нетрадиційної сировини (за матеріалами готельного-ресторанного комплексу «Собкофф») |
Authors: | Кучерявий А.О. |
Keywords: | технологія, сировина, рецептура, фалафелі, якість, харчова цінність |
Date of publication: | 2022-02-14 12:50:44 |
Last changes: | 2022-02-14 12:50:44 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | В роботі досліджено фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини для виготовлення фалафелю, проаналізовано діючі технології приготування фалафелю, рекомендовано введення в рецептуру фалафелю (20-25% від норми нуту) нетрадиційної сировини у вигляді пюре гарбуза або пюре топінамбура. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27474 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 40 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27474.pdf Size : 211766 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|