The Repository of VTEI
id: 27475
Title: Розробка технології виробництва арахісової пасти в термоміксі (за матеріалами кафе «Hogwarts»)
Authors: Куляс М.П.
Keywords: термомікс, арахісова паста, сироп агави, мед, кранч, чорний шоколад
Date of publication: 2022-02-14 12:51:16
Last changes: 2022-02-14 12:51:16
Year of publication: 2022
Summary: Розроблена нова технологія виробництва пасти: «Арахісова паста з сиропом агави», «Арахісова паста з медом», «Арахісова паста кранч з чорним шоколадом та сіллю» з використанням THERMOMIX. Підібрано композицію інгредієнтів для одержання арахісових паст із органолептичними властивостями, близькими до еталонних.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27475
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 42 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27475.pdf Size : 183512 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge