id: | 27476 |
---|---|
Title: | Розробка технології та рецептури фруктових салатів для профілактики невротичних станів та депресій (за матеріалами ТОВ «Роял П», кафе «Рояль») |
Authors: | Тимофеєва А.І |
Keywords: | технологія, рецептура, фрукти, салати, невротичні стани, депресії, харчова цінність |
Date of publication: | 2022-02-14 12:51:48 |
Last changes: | 2022-02-14 12:51:48 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | В роботі розроблено технологічну документацію на фруктовий салат «Тропіки», підтверджено, що розроблений продукт має збалансовану харчову цінність та виражені функціональні властивості, охарактеризовано технологічне обладнання та необхідний інвентар для приготування салату. Проведено розрахунки з інжинірингу, а саме обчислено площу холодного цеху на основі номенклатури та габаритів обладнання. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27476 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 37 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27476.pdf Size : 242642 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|