The Repository of VTEI
id: 27478
Title: Удосконалення технологічного процесу переробки незбираного молока на сир кисломолочний (за матеріалами ТОВ "Террафуд")
Authors: Рак В.В.
Keywords: кисломолочний сир, технологія, молоко незбиране, рецептура, харчова цінність, вишня, горіхи
Date of publication: 2022-02-14 13:22:48
Last changes: 2022-02-14 13:22:48
Year of publication: 2022
Summary: Удосконалено рецептуру кисломолочного сиру додаванням горіхів волоських, вишні сушеної та яєць у якості наповнювачів, що значно підвищує біологічну та харчову цінність продукту.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27478
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 42 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27478.pdf Size : 271544 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge