id: | 27478 |
---|---|
Title: | Удосконалення технологічного процесу переробки незбираного молока на сир кисломолочний (за матеріалами ТОВ "Террафуд") |
Authors: | Рак В.В. |
Keywords: | кисломолочний сир, технологія, молоко незбиране, рецептура, харчова цінність, вишня, горіхи |
Date of publication: | 2022-02-14 13:22:48 |
Last changes: | 2022-02-14 13:22:48 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | Удосконалено рецептуру кисломолочного сиру додаванням горіхів волоських, вишні сушеної та яєць у якості наповнювачів, що значно підвищує біологічну та харчову цінність продукту. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27478 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 42 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27478.pdf Size : 271544 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|