| id: | 27478 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технологічного процесу переробки незбираного молока на сир кисломолочний (за матеріалами ТОВ "Террафуд") |
| Authors: | Рак В. В. |
| Keywords: | кисломолочний сир, технологія, молоко незбиране, рецептура, харчова цінність, вишня, горіхи |
| Date of publication: | 2022-02-14 13:22:48 |
| Last changes: | 2022-02-14 13:22:48 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | Удосконалено рецептуру кисломолочного сиру додаванням горіхів волоських, вишні сушеної та яєць у якості наповнювачів, що значно підвищує біологічну та харчову цінність продукту. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27478 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 42 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27478.pdf Size : 271544 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |