The Repository of VTEI
id: 27483
Title: Основи кулінарії = Fundamentals of сooking
Authors: Чорна Н.М., Іваніщева О.А.
Keywords: кулінарія, технологія, сировина, асортимент, процеси, страви, кулінарна обробка
Date of publication: 2022-02-14 13:27:28
Last changes: 2022-02-14 13:27:28
Year of publication: 2021
Summary: Дисципліна "Основи кулінарії" включена до блоку вибіркових дисциплін і спрямована на розуміння основних принципів класичної кулінарії та надає навички вирішення важливої проблеми задоволення зростаючих потреб населення в якісному та різноманітному харчуванні. Метою дисципліни є формування у майбутнього фахівця технологічної грамотності, професійних знань з основ класичної кулінарії, оволодіння кулінарними навичками, вміннями та реалізація їх при виробництві продукції, удосконалення існуючих і розробка нових технологічних процесів.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27483
Publication type: Робоча програма
Publication: : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 26 с.
In the collections: Робочі програми/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27483.pdf Size : 338925 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge