id: | 27483 |
---|---|
Title: | Основи кулінарії = Fundamentals of сooking |
Authors: | Чорна Н.М., Іваніщева О.А. |
Keywords: | кулінарія, технологія, сировина, асортимент, процеси, страви, кулінарна обробка |
Date of publication: | 2022-02-14 13:27:28 |
Last changes: | 2022-02-14 13:27:28 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Дисципліна "Основи кулінарії" включена до блоку вибіркових дисциплін і спрямована на розуміння основних принципів класичної кулінарії та надає навички вирішення важливої проблеми задоволення зростаючих потреб населення в якісному та різноманітному харчуванні. Метою дисципліни є формування у майбутнього фахівця технологічної грамотності, професійних знань з основ класичної кулінарії, оволодіння кулінарними навичками, вміннями та реалізація їх при виробництві продукції, удосконалення існуючих і розробка нових технологічних процесів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27483 |
Publication type: | Робоча програма |
Publication: | : робоча програма. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 26 с. |
In the collections: | Робочі програми/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27483.pdf Size : 338925 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|