| id: | 27484 | 
|---|---|
| Title: | Етнічна кулінарія = Еthnic cooking | 
| Authors: | Чорна Н. М., Іваніщева О. А. | 
| Keywords: | кулінарія, технологія, процес, клімат, сировина, асортимент, континент | 
| Date of publication: | 2022-02-14 13:28:20 | 
| Last changes: | 2022-02-14 13:28:20 | 
| Year of publication: | 2021 | 
| Summary: | Дисципліна «Етнічна кулінарія» включена до блоку обов’язкових компонент освітньої програми підготовки бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології» і має на меті опанування здобувачами етнічних особливостей харчування населення світу. Використовуючи знання з історії культури, релігії та традицій народу, природних умов та кулінарних особливостей приготування страв, здобувачі вищої освіти повинні ознайомитися із технологією страв і напоїв у різних країнах світу, особливостями їх подавання та споживання з врахуванням національних традицій, засвоїти особливості етнічних кухонь країн Європи, Азії, Америки, Африки, Австралії та Океанії. | 
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27484 | 
| Publication type: | Методичні рекомендації | 
| Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 27 с. | 
| In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ | 
| Published by: | Адміністратор | 
| File : 27484.pdf Size : 320527 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
| 
	 | |