The Repository of VTEI
id: 27484
Title: Етнічна кулінарія = Еthnic cooking
Authors: Чорна Н.М., Іваніщева О.А.
Keywords: кулінарія, технологія, процес, клімат, сировина, асортимент, континент
Date of publication: 2022-02-14 13:28:20
Last changes: 2022-02-14 13:28:20
Year of publication: 2021
Summary: Дисципліна «Етнічна кулінарія» включена до блоку обов’язкових компонент освітньої програми підготовки бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології» і має на меті опанування здобувачами етнічних особливостей харчування населення світу. Використовуючи знання з історії культури, релігії та традицій народу, природних умов та кулінарних особливостей приготування страв, здобувачі вищої освіти повинні ознайомитися із технологією страв і напоїв у різних країнах світу, особливостями їх подавання та споживання з врахуванням національних традицій, засвоїти особливості етнічних кухонь країн Європи, Азії, Америки, Африки, Австралії та Океанії.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27484
Publication type: Методичні вказівки
Publication: : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 27 с.
In the collections: Методичні матеріали/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27484.pdf Size : 320527 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users

Enlarge