The Repository of VTEI
id: 27487
Title: Удосконалення технології виробництва пасти з додаванням гідробіонтів (за матеріалами ресторану"Прімавера")
Authors: Шишковська А.В.
Keywords: гідробіонти, паста, рецептура, морська капуста, морський вугор, харчова цінність
Date of publication: 2022-02-14 15:35:29
Last changes: 2022-02-14 15:35:29
Year of publication: 2022
Summary: Удосконалено технологічний процес виготовлення пасти з додаванням гідробіонтів у ресторані "Прімавера" шляхом розробки нової пасти "Фетучіні з вугрем і морською капустою"; охарактеризовано технологічне обладнання для виготовлення пасти "Фетучіні з вугрем і морською капустою"; проведено розрахунки з інжинірингу технологічного забезпечення виробництва розробленої пасти.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27487
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27487.pdf Size : 180827 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge