id: | 27487 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва пасти з додаванням гідробіонтів (за матеріалами ресторану"Прімавера") |
Authors: | Шишковська А.В. |
Keywords: | гідробіонти, паста, рецептура, морська капуста, морський вугор, харчова цінність |
Date of publication: | 2022-02-14 15:35:29 |
Last changes: | 2022-02-14 15:35:29 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | Удосконалено технологічний процес виготовлення пасти з додаванням гідробіонтів у ресторані "Прімавера" шляхом розробки нової пасти "Фетучіні з вугрем і морською капустою"; охарактеризовано технологічне обладнання для виготовлення пасти "Фетучіні з вугрем і морською капустою"; проведено розрахунки з інжинірингу технологічного забезпечення виробництва розробленої пасти. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27487 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27487.pdf Size : 180827 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|