The Repository of VTEI
id: 27489
Title: Дослідження і розробка технології кисломолочного продукту для харчування людей похилого віку (за матеріалами АТ "Житомирський маслозавод")
Authors: Юзвінський М.Л.
Keywords: кисломолочний продукт, кефір, вітаміни, технологія, бактеріальні препарати, біфідобактерії, молочнокислі бактерії
Date of publication: 2022-02-14 15:37:10
Last changes: 2022-02-14 15:37:10
Year of publication: 2022
Summary: Для корекції мікробіоценозу шлунково-кишкового тракту, лікування та профілактики кишкових дисбактеріозів для людей людей похилого віку запропоновано вітамінізувати кефір вітамінами групи А, Д, Е, К та застосувати бактеріальний препарат облігатної кишкової мікрофлори – "Біфілакт". Це в основному молочнокислі бактерії й біфідобактерії.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27489
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27489.pdf Size : 210985 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge