| id: | 27489 |
|---|---|
| Title: | Дослідження і розробка технології кисломолочного продукту для харчування людей похилого віку (за матеріалами АТ "Житомирський маслозавод") |
| Authors: | Юзвінський М. Л. |
| Keywords: | кисломолочний продукт, кефір, вітаміни, технологія, бактеріальні препарати, біфідобактерії, молочнокислі бактерії |
| Date of publication: | 2022-02-14 15:37:10 |
| Last changes: | 2022-02-14 15:37:10 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | Для корекції мікробіоценозу шлунково-кишкового тракту, лікування та профілактики кишкових дисбактеріозів для людей людей похилого віку запропоновано вітамінізувати кефір вітамінами групи А, Д, Е, К та застосувати бактеріальний препарат облігатної кишкової мікрофлори – "Біфілакт". Це в основному молочнокислі бактерії й біфідобактерії. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27489 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27489.pdf Size : 210985 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |