The Repository of VTEI
id: 27490
Title: Удосконалення технологічного процесу переробки незбираного молока на виробництво масла із отриманих вершків на солодковершкове з фасуванням в брикети (за матеріалами ПП «Ізяславмолпродукт»)
Authors: Музика О.Ю.
Keywords: молоко-сировина, вершки, бактеріальне забруднення, пастеризація, обробка, технологія, фасування, брикети
Date of publication: 2022-02-14 15:37:50
Last changes: 2022-02-14 15:37:50
Year of publication: 2022
Summary: Вершкове масло - висококалорійний молочний продукт, що складається з жирової частини (72-85 %) і плазми (16-25 %). Окрім гліцеридів різних жирних кислот в маслі виявлено більше 50 різноманітних хімічних омпонентів. Прекрасний смак, аромат, збалансована кількість летучих жирних кислот, великий вміст жиророзчинних вітамінів, висока засвоюваність живильних речовин робить масло незамінним продуктом харчування. Калорійність масла становить 7800 кілокалорій.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27490
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 41 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27490.pdf Size : 4205070 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge