id: | 27491 |
---|---|
Title: | Розробка технології виробництва десертів функціонального призначення (за матеріалами ТОВ "КОН БРІО") |
Authors: | Рижикова І.О. |
Keywords: | десерти, функціональні властивості, гарбуз, апельсиновий соус, технологічний процес, сировина, якість |
Date of publication: | 2022-02-14 15:39:10 |
Last changes: | 2022-02-14 15:39:10 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | У кваліфікаційній роботі розроблено технологічний процес виробництва функціонального десерту "Гарбузовий тарт з апельсиновим соусом". Описано фізико-хімічний склад і технологічні властивості сировини, визначено вимоги до якості сировини та проведено аналіз діючих технологій виробництва десертів функціонального призначення у ТОВ "КОН БРІО". Виходячи з проектованої потужності в 4500 од/день, проведено розрахунок сировини. Зроблено розрахунок харчової і біологічної цінності страв, який показав виражені функціональні властивості нового виробу. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27491 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 45 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27491.pdf Size : 179058 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|