id: | 27492 |
---|---|
Title: | Розробка технології вершкового масла з використанням комплексу вітамінів та мінералів (за матеріалами ТОВ "Чечельницький молочний завод") |
Authors: | Карпенко С.В. |
Keywords: | молока, вершки, технологія, перетворення високожирних вершків, кислотність, якість, безпечність |
Date of publication: | 2022-02-14 15:39:37 |
Last changes: | 2022-02-14 15:39:37 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | Технології вершкового масла сьогодні включають багато процесів виробництва, в тому числі використання різних комплексів вітамінів та мінералів. Це один з найпопулярніших і вживаних продуктів, що входять до нашого раціону. В роботі представлена розробка технології вершкового масла з використанням комплексу вітамінів та мінералів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27492 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 40 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27492.pdf Size : 206694 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|