| id: | 27492 |
|---|---|
| Title: | Розробка технології вершкового масла з використанням комплексу вітамінів та мінералів (за матеріалами ТОВ "Чечельницький молочний завод") |
| Authors: | Карпенко С. В. |
| Keywords: | молока, вершки, технологія, перетворення високожирних вершків, кислотність, якість, безпечність |
| Date of publication: | 2022-02-14 15:39:37 |
| Last changes: | 2022-02-14 15:39:37 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | Технології вершкового масла сьогодні включають багато процесів виробництва, в тому числі використання різних комплексів вітамінів та мінералів. Це один з найпопулярніших і вживаних продуктів, що входять до нашого раціону. В роботі представлена розробка технології вершкового масла з використанням комплексу вітамінів та мінералів. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27492 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 40 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27492.pdf Size : 206694 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |