id: | 27493 |
---|---|
Title: | Удосконалення стратегії збуту готельного продукту (за матеріалами готельно-ресторанного комплексу "ВікЖан") |
Authors: | Томусяк К.О. |
Keywords: | ресторанний бізнес, збутова політика, стратегії збуту |
Date of publication: | 2022-02-14 15:40:33 |
Last changes: | 2022-02-14 15:40:33 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | В кваліфікаційній роботі розглянуто теоретичні передумови вибору стратегій збуту готельного продукту; досліджено стратегічні альтернативи збуту готельного продукту; проаналізувати потенційні характеристики готельного продукту у сфері збуту; здійснити оцінку напрямків збутових стратегій досліджуваного підприємства; охарактеризувати проблеми та перспективи стратегії збуту готельного продукту готельно-ресторанного комплексу; запропоновано шляхи удосконалення стратегії збуту готельного продукту досліджуваного підприємства. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27493 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 42 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27493.pdf Size : 205503 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|