id: | 27494 |
---|---|
Title: | Удосконалення організації дозвілля у закладах ресторанного господарства (за матеріалами ресторану "Mont Blanc") |
Authors: | Шишківська Ю.О. |
Keywords: | ресторанний бізнес, організація дозвілля, послуги відпочинку, додаткові послуги |
Date of publication: | 2022-02-14 15:41:18 |
Last changes: | 2022-02-14 15:41:18 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | В кваліфікаційні роботі визначено значення організації дозвілля у закладах ресторанного господарства; охарактеризовано види та форми дозвілля, які використовуються у діяльності підприємств ресторанного бізнесу; визначено організацію дозвілля в закладах ресторанного бізнесу на сучасному етапі; розроблено організаційно-економічну характеристику ресторану «Mont Blanc»; проаналізувати організацію дозвілля досліджуваного закладу; розроблено пропозиції щодо удосконалення організації дозвілля у ресторані "Mont Blanc"; проведено оцінку економічної ефективності розроблених пропозицій. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27494 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 40 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27494.pdf Size : 173696 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|