id: | 27495 |
---|---|
Title: | Тенденції розвитку комплексу додаткових послуг для створення конкурентних переваг готелю (за матеріалами готелю "Stara Synyava Lex") |
Authors: | Гук І.Ю. |
Keywords: | готельно-ресторанний бізнес, додаткові послуги, культура обслуговування, конкурентоспроможність |
Date of publication: | 2022-02-14 15:41:59 |
Last changes: | 2022-02-14 15:41:59 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | В кваліфікаційній роботі опрацьовано теоретико-методичні засади розвитку комплексу додаткових послуг для створення конкурентних переваг готелю; зроблено аналіз додаткових готельних послуг як показника якості, конкурентоспроможності та культури обслуговування в готелі «Stara Synyava Lex»; розроблено шляхи впровадження комплексу додаткових послуг для створення комплексних переваг готелю «Stara Synyava Lex». |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27495 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 40 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27495.pdf Size : 180569 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|