The Repository of VTEI
id: 27496
Title: Удосконалення технології виробництва бісквітних тортів (за матеріалами ресторанного комплексу "Хутор-city")
Authors: Ковальчук Д.В.
Keywords: бісквіт, торт, напівфабрикат, технологія, ожина, порошок, показники, рецептура
Date of publication: 2022-02-14 15:42:43
Last changes: 2022-02-14 15:42:43
Year of publication: 2022
Summary: У кваліфікаційній роботі підтверджено функціонально-технологічні властивості порошку ожини; отримано залежності змін фізико-хімічних та органолептичних показників бісквітного торту від дозування порошку ожини; науково обґрунтовано рецептуру бісквітного напівфабрикату з додаванням порошку ожини.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27496
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 45 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27496.pdf Size : 204200 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge