| id: | 27496 |
|---|---|
| Title: | Удосконалення технології виробництва бісквітних тортів (за матеріалами ресторанного комплексу "Хутор-city") |
| Authors: | Ковальчук Д. В. |
| Keywords: | бісквіт, торт, напівфабрикат, технологія, ожина, порошок, показники, рецептура |
| Date of publication: | 2022-02-14 15:42:43 |
| Last changes: | 2022-02-14 15:42:43 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | У кваліфікаційній роботі підтверджено функціонально-технологічні властивості порошку ожини; отримано залежності змін фізико-хімічних та органолептичних показників бісквітного торту від дозування порошку ожини; науково обґрунтовано рецептуру бісквітного напівфабрикату з додаванням порошку ожини. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27496 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 45 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27496.pdf Size : 204200 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |