id: | 27496 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва бісквітних тортів (за матеріалами ресторанного комплексу "Хутор-city") |
Authors: | Ковальчук Д.В. |
Keywords: | бісквіт, торт, напівфабрикат, технологія, ожина, порошок, показники, рецептура |
Date of publication: | 2022-02-14 15:42:43 |
Last changes: | 2022-02-14 15:42:43 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | У кваліфікаційній роботі підтверджено функціонально-технологічні властивості порошку ожини; отримано залежності змін фізико-хімічних та органолептичних показників бісквітного торту від дозування порошку ожини; науково обґрунтовано рецептуру бісквітного напівфабрикату з додаванням порошку ожини. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27496 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 45 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27496.pdf Size : 204200 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|