The Repository of VTEI
id: 27497
Title: Розробка технології виробництва шоколадних цукерок (за матеріалами ЗАТ «Житомирські ласощі»)
Authors: Гаєвський Б.С.
Keywords: шоколадні цукерки, формування, начинки, обладнання, технологія, процес, якість
Date of publication: 2022-02-14 15:43:18
Last changes: 2022-02-14 15:43:18
Year of publication: 2022
Summary: У кваліфікаційній роботі розроблено рецептуру та технологію виробництва шоколадних цукерок у формі купола. Досліджено інжиніринг технологічного забезпечення виробництва цукерок, особливості технологічного обладнання для виробництва продукту.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27497
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 43 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27497.pdf Size : 176113 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge