| id: | 27497 |
|---|---|
| Title: | Розробка технології виробництва шоколадних цукерок (за матеріалами ЗАТ «Житомирські ласощі») |
| Authors: | Гаєвський Б. С. |
| Keywords: | шоколадні цукерки, формування, начинки, обладнання, технологія, процес, якість |
| Date of publication: | 2022-02-14 15:43:18 |
| Last changes: | 2022-02-14 15:43:18 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | У кваліфікаційній роботі розроблено рецептуру та технологію виробництва шоколадних цукерок у формі купола. Досліджено інжиніринг технологічного забезпечення виробництва цукерок, особливості технологічного обладнання для виробництва продукту. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27497 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 43 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27497.pdf Size : 176113 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |