id: | 27497 |
---|---|
Title: | Розробка технології виробництва шоколадних цукерок (за матеріалами ЗАТ «Житомирські ласощі») |
Authors: | Гаєвський Б.С. |
Keywords: | шоколадні цукерки, формування, начинки, обладнання, технологія, процес, якість |
Date of publication: | 2022-02-14 15:43:18 |
Last changes: | 2022-02-14 15:43:18 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | У кваліфікаційній роботі розроблено рецептуру та технологію виробництва шоколадних цукерок у формі купола. Досліджено інжиніринг технологічного забезпечення виробництва цукерок, особливості технологічного обладнання для виробництва продукту. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27497 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 43 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27497.pdf Size : 176113 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|