id: | 27498 |
---|---|
Title: | Розробка технології виробництва карамелі з начинкою (за матеріалами готельно-ресторанного комплексу "Чудодієво") |
Authors: | Бондарчук О.М. |
Keywords: | карамель, начинки, сировина, харчова цінність, технологія, поліпшувачі, яблучний порошок |
Date of publication: | 2022-02-14 15:43:57 |
Last changes: | 2022-02-14 15:43:57 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | Проаналізовано традиційні технології виробництва карамелі; розроблено технологічний процес приготування карамелі з начинкою з додаванням яблучного порошку; охарактеризовано промислове та ресторанне технологічне обладнання для виготовлення карамелі з начинкою; проведено розрахунки з інжинірингу технологічного забезпечення виробництва карамелі з начинкою; проаналізовано санітарно-гігієнічні заходи у готельно-ресторанному комплексі «Чудодієво». |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27498 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 45 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27498.pdf Size : 183593 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|