| id: | 27499 |
|---|---|
| Title: | Інжиніринг закладів ресторанного господарства = Restaurant engineering |
| Authors: | Крижак Л. М. |
| Keywords: | інжиніринг, ресторанне господарство, проект |
| Date of publication: | 2022-02-14 15:44:39 |
| Last changes: | 2022-02-14 15:44:39 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | Методичні рекомендації щодо забезпечення самостійної роботи з дисципліни «Інжиніринг закладів ресторанного господарства» спрямовані на те,щоб сформувати у здобувачів вищої освіти знання теоретичних основ предмета, а також навчити застосовувати здобуті знання, набуті вміння і навички на практиці. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27499 |
| Publication type: | Методичні рекомендації |
| Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 20 с. |
| In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27499.pdf Size : 256897 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|
| |