id: | 27499 |
---|---|
Title: | Інжиніринг закладів ресторанного господарства = Restaurant engineering |
Authors: | Крижак Л.М. |
Keywords: | інжиніринг, ресторанне господарство, проект |
Date of publication: | 2022-02-14 15:44:39 |
Last changes: | 2022-02-14 15:44:39 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | Методичні рекомендації щодо забезпечення самостійної роботи з дисципліни «Інжиніринг закладів ресторанного господарства» спрямовані на те,щоб сформувати у здобувачів вищої освіти знання теоретичних основ предмета, а також навчити застосовувати здобуті знання, набуті вміння і навички на практиці. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27499 |
Publication type: | Методичні вказівки |
Publication: | : метод. рек. до самост. роб. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. 20 с. |
In the collections: | Методичні матеріали/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27499.pdf Size : 256897 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|