The Repository of VTEI
id: 27501
Title: Розробка технології напоїв з сироватки (за матеріалами ТОВ "Гайсинський молокозавод")
Authors: Петрущак Д.А.
Keywords: молоко, сироватка, напій, технологія, якість, томатний сік, обладнання, інжиніринг
Date of publication: 2022-02-14 15:48:49
Last changes: 2022-02-14 15:48:49
Year of publication: 2021
Summary: Розробка інноваційних технологій виробництва продуктів з метою підвищення їх функціонального впливу на організм набуває все більшого значення. Молочні продукти містять в собі більшість необхідних нутрієнтів, вони є одними із основних джерел забезпечення людини білком. Молочна сироватка є продуктом, який отримують в результаті переробки молока, що містить в собі необхідні елементи в правильному співвідношенні. Головним при створенні інноваційних продуктів є раціональний підбір інгредієнтів та відповідно удосконалена технологія виробництва, щоб в процесі виробництва продукт або певна складова продукту не втратили свої корисні властивості. Саме тому дослідження цього питання є актуальним. Метою дослідження є розробка технології сироваткових напоїв з використанням томатного соку
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27501
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 38 с.
In the collections: 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27501.pdf Size : 178552 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge