| id: | 27501 |
|---|---|
| Title: | Розробка технології напоїв з сироватки (за матеріалами ТОВ "Гайсинський молокозавод") |
| Authors: | Петрущак Д. А. |
| Keywords: | молоко, сироватка, напій, технологія, якість, томатний сік, обладнання, інжиніринг |
| Date of publication: | 2022-02-14 15:48:49 |
| Last changes: | 2022-02-14 15:48:49 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | Розробка інноваційних технологій виробництва продуктів з метою підвищення їх функціонального впливу на організм набуває все більшого значення. Молочні продукти містять в собі більшість необхідних нутрієнтів, вони є одними із основних джерел забезпечення людини білком. Молочна сироватка є продуктом, який отримують в результаті переробки молока, що містить в собі необхідні елементи в правильному співвідношенні. Головним при створенні інноваційних продуктів є раціональний підбір інгредієнтів та відповідно удосконалена технологія виробництва, щоб в процесі виробництва продукт або певна складова продукту не втратили свої корисні властивості. Саме тому дослідження цього питання є актуальним. Метою дослідження є розробка технології сироваткових напоїв з використанням томатного соку |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27501 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2021. 38 с. |
| In the collections: | 2021/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27501.pdf Size : 178552 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |