The Repository of VTEI
id: 27502
Title: Технологічні особливості виробництва крафтових сирів з використанням нетрадиційної сировини
Authors: Семко Т.В., Іваніщева О.А.
Keywords: сир, сировина, технологія, крафтове виробництво, анчан, мікроорганізми
Date of publication: 2022-02-14 15:49:42
Last changes: 2022-02-14 15:49:42
Year of publication: 2021
Summary: Запропоновано технологію виробництва сиру з низькою температурою другого нагрівання з використанням трав та технології наведення кірочки в умовах лабораторії – пресування-самопресування гарячою водою при температурі 50–55 °С. Перед початком виготовлення підготувати 5–6 л пастеризованої води охолодженої до температури 50 °С. Представлено етапи технологічного процесу виготовлення сиру з анчаном.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27502
Publication type: Тези доповіді
Publication: Глобалізаційні виклики розвитку національних економік : ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 19-21 жовт. 2021 р. Київ, 2021. С. 529-533
In the collections: Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/
Published by: Адміністратор
File : 27502.pdf Size : 546560 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge