id: | 27502 |
---|---|
Title: | Технологічні особливості виробництва крафтових сирів з використанням нетрадиційної сировини |
Authors: | Семко Т.В., Іваніщева О.А. |
Keywords: | сир, сировина, технологія, крафтове виробництво, анчан, мікроорганізми |
Date of publication: | 2022-02-14 15:49:42 |
Last changes: | 2022-02-14 15:49:42 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Запропоновано технологію виробництва сиру з низькою температурою другого нагрівання з використанням трав та технології наведення кірочки в умовах лабораторії – пресування-самопресування гарячою водою при температурі 50–55 °С. Перед початком виготовлення підготувати 5–6 л пастеризованої води охолодженої до температури 50 °С. Представлено етапи технологічного процесу виготовлення сиру з анчаном. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27502 |
Publication type: | Тези доповіді |
Publication: | Глобалізаційні виклики розвитку національних економік : ІІ Міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 19-21 жовт. 2021 р. Київ, 2021. С. 529-533 |
In the collections: | Публікації/ Міжнародні конференції/ Конференції/ Видання інших установ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27502.pdf Size : 546560 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|