The Repository of VTEI
id: 27507
Title: Тенденції розвитку новітніх форматів закладів ресторанного господарства в м. Біла Церква (за матеріалами ресторану "Рибацький Хутір")
Authors: Бойко А.І.
Keywords: ресторанний бізнес, тренди ресторанного бізнесу, новітні формати, новизна форматів
Date of publication: 2022-02-15 09:16:33
Last changes: 2022-02-15 09:16:33
Year of publication: 2022
Summary: В кваліфікаційній роботі визначено особливості розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства в Україні; а також: аналіз тенденцій розвитку новітніх форматів закладів ресторанного господарства в місті Біла Церква; оцінка рівня новизни формату ресторану «Рибацький Хутір»; розробка пропозицій щодо модернізації формату досліджуваного закладу.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27507
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 41 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27507.pdf Size : 189460 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge