id: | 27507 |
---|---|
Title: | Тенденції розвитку новітніх форматів закладів ресторанного господарства в м. Біла Церква (за матеріалами ресторану "Рибацький Хутір") |
Authors: | Бойко А.І. |
Keywords: | ресторанний бізнес, тренди ресторанного бізнесу, новітні формати, новизна форматів |
Date of publication: | 2022-02-15 09:16:33 |
Last changes: | 2022-02-15 09:16:33 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | В кваліфікаційній роботі визначено особливості розвитку нових форматів закладів ресторанного господарства в Україні; а також: аналіз тенденцій розвитку новітніх форматів закладів ресторанного господарства в місті Біла Церква; оцінка рівня новизни формату ресторану «Рибацький Хутір»; розробка пропозицій щодо модернізації формату досліджуваного закладу. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27507 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 41 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27507.pdf Size : 189460 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|