id: | 27509 |
---|---|
Title: | Розробка і дослідження технології твердих сирів з низькою температурою другого нагрівання (за матеріалами ТОВ "Гайсинський молокозавод") |
Authors: | Педоренко В.О. |
Keywords: | молокосировина, сиропридатність молока, бактеріальне забруднення, високотемпературна обробка, ультрависокотемпературна обробка |
Date of publication: | 2022-02-15 09:18:13 |
Last changes: | 2022-02-15 09:18:13 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | В роботі розроблено і досліджено технології твердих сирів з низькою температурою другого нагрівання. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27509 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 57 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27509.pdf Size : 271932 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|