id: | 27510 |
---|---|
Title: | Управління організацією відпочинку гостей ресторанного господарства (за матеріалами ТОВ "Фірма "Дівасал"", ресторан "VLTAVA") |
Authors: | Якимчук К.О. |
Keywords: | ресторанний бізнес, організація дозвілля, послуги відпочинку, додаткові послуги |
Date of publication: | 2022-02-15 09:18:57 |
Last changes: | 2022-02-15 09:18:57 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | В кваліфікаційній роботі визначено поняття та особливості організації відпочинку гостей на підприємствах ресторанного бізнесу; проаналізовано функціональне спрямування організації відпочинку гостей на підприємствах ресторанного бізнесу закладів ресторанного господарства; визначено загальну характеристику діяльності ресторану «VLTAVA»; проаналізовано організацію відпочинку гостей у досліджуваному закладі; розроблено заходи щодо удосконалення організації відпочинку гостей у ресторані «VLTAVA»; удосконалено процеси надання послуг відпочинку у досліджуваному закладі. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27510 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 40 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27510.pdf Size : 180018 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|