| id: | 27511 |
|---|---|
| Title: | Сучасні форми стимулювання праці та адаптація до системи мотивації сервісного підприємства (за матеріалами ТОВ «Сушия», ресторану «Сушия») |
| Authors: | Шпак О. В. |
| Keywords: | ресторанний бізнес, стимулювання праці, способи мотивації, методи заохочень, форми заохочень |
| Date of publication: | 2022-02-15 09:19:44 |
| Last changes: | 2022-02-15 09:19:44 |
| Year of publication: | 2022 |
| Summary: | В кваліфікаційній роботі досліджено теоретичну основу стимулювання праці в сьогоденні; підібрано актуальні методи і форми заохочень; визначено, які способи мотивації використовують керівники підприємства "Сушия"; досліджено як даному закладу вдається, будучи мережею ресторанів, утримувати позиції на ринку з високим рівнем професійного сервісу. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27511 |
| Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
| Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. |
| In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27511.pdf Size : 175347 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |