id: | 27512 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва пряничних кондитерських виробів з наповнювачами (за матеріалами ТОВ «Аленруд») |
Authors: | Матушинський Д.В. |
Keywords: | пряники, тісто, технологічний процес, наповнювачі, в'ялена вишня, фундук, якість, харчова цінність |
Date of publication: | 2022-02-15 09:20:26 |
Last changes: | 2022-02-15 09:20:26 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | Результатом удосконалення технології виробництва пряників на ТОВ «Аленруд» є використання наповнювача або начинки – в’яленої вишні та ядра ліщинового горіха та нових технологічних прийомів, які забезпечують інтенсифікацію технологічних процесів на різних етапах виробництва, зменшення енерговитрат, що дозволить поліпшити та зберегти якість виробів протягом гарантованого терміну зберігання. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27512 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 42 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27512.pdf Size : 204890 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|