The Repository of VTEI
id: 27513
Title: Удосконалення технології виробництва пісочно-відсаджувального печива підвищеної харчової цінності (за матеріалами ТОВ "Млин База")
Authors: Кирилюк Т.О.
Keywords: пісочне тісто, печиво, харчова цінність, технологія, обладнання, добавки, морські водорості, зостера
Date of publication: 2022-02-15 09:21:08
Last changes: 2022-02-15 09:21:08
Year of publication: 2022
Summary: В роботі запропоновано у процесі приготування тіста борошно розділяти на дві частини. Після введення у місильну машину всієї сировини без хімічних розпушувачів вносити частину борошна, потім розпушувачі і після цього іншу частину борошна. Зроблено розрахунок та підбір технологічного обладнання, наведено технічні характеристики підібраного обладнання технологічної лінії виробництва пісочно-відсаджувального печива з використанням зостери.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27513
Publication type: Кваліфікаційна робота, проєкт
Publication: : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 46 с.
In the collections: 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27513.pdf Size : 204901 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge