id: | 27513 |
---|---|
Title: | Удосконалення технології виробництва пісочно-відсаджувального печива підвищеної харчової цінності (за матеріалами ТОВ "Млин База") |
Authors: | Кирилюк Т.О. |
Keywords: | пісочне тісто, печиво, харчова цінність, технологія, обладнання, добавки, морські водорості, зостера |
Date of publication: | 2022-02-15 09:21:08 |
Last changes: | 2022-02-15 09:21:08 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | В роботі запропоновано у процесі приготування тіста борошно розділяти на дві частини. Після введення у місильну машину всієї сировини без хімічних розпушувачів вносити частину борошна, потім розпушувачі і після цього іншу частину борошна. Зроблено розрахунок та підбір технологічного обладнання, наведено технічні характеристики підібраного обладнання технологічної лінії виробництва пісочно-відсаджувального печива з використанням зостери. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27513 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 46 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27513.pdf Size : 204901 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|