id: | 27514 |
---|---|
Title: | Розробка технології сорбету-морозива (за матеріалами ПП «Світайс») |
Authors: | Щербатюк С.В. |
Keywords: | сорбет-морозиво, технологія, цукор, сироп, стабілізатор, рецептура, харчова цінність, якість |
Date of publication: | 2022-02-15 09:21:49 |
Last changes: | 2022-02-15 09:21:49 |
Year of publication: | 2022 |
Summary: | Розроблено технологію виробництва сорбету-морозива із збереженням максимальної її натуральності при використанні натуральних стабілізаторів, що забезпечують гарну структуру сорбету. Цукор робить сорбет легким та м'яким, а пектин дуже корисний для організму. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27514 |
Publication type: | Кваліфікаційна робота, проєкт |
Publication: | : кваліфікаційна робота. Вінниця : ВТЕІ КНТЕУ. 2022. 44 с. |
In the collections: | 2022/ Кваліфікаційні роботи, проєкти/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27514.pdf Size : 177954 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|