id: | 27521 |
---|---|
Title: | Технології харчових виробництв = Тechnologies of food production |
Authors: | Семко Т., Пахомська О. |
Keywords: | технології, виробництво, вимоги, якість, безпечність, методики, визначення, терміни, визначення, нормативна документація |
Date of publication: | 2022-02-15 11:16:27 |
Last changes: | 2022-02-15 11:16:27 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Лабораторний практикум з дисципліни «Технології харчових виробництв» формує знання методики визначення якісних та безпечних показників харчових продуктів. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27521 |
Publication type: | Завдання до практичних занять |
Publication: | : завд. до лаб. зан. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. Ч. 2. 74 с. |
In the collections: | Практичні завдання/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27521.pdf Size : 590421 byte Format : Adobe PDF Access : Only for VTEI users | |
|