id: | 27523 |
---|---|
Title: | Органолептична оцінка, як складова якості харчових продуктів |
Authors: | Пахомська О.В., Новіцька О. |
Keywords: | якість сировини, сертифікат відповідності, сенсорний аналіз |
Date of publication: | 2022-02-15 11:39:47 |
Last changes: | 2022-02-15 11:39:47 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | У тезах досліджено органолептичний метод контролю якості продукції на підприємствах харчової промисловості. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27523 |
Publication type: | Тези доповіді |
Publication: | Актуальні проблеми ефективного соціальноекономічного розвитку України: пошук молодих: тези доп. X Всеукр. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 21 квіт. 2021 р. Вінниця, 2021. Вип.111. С. 200-202 |
In the collections: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27523.pdf Size : 180650 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|