| id: | 27523 |
|---|---|
| Title: | Органолептична оцінка, як складова якості харчових продуктів |
| Authors: | Пахомська О. В., Новіцька О. |
| Keywords: | якість сировини, сертифікат відповідності, сенсорний аналіз |
| Date of publication: | 2022-02-15 11:39:47 |
| Last changes: | 2022-02-15 11:39:47 |
| Year of publication: | 2021 |
| Summary: | У тезах досліджено органолептичний метод контролю якості продукції на підприємствах харчової промисловості. |
| URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27523 |
| Publication type: | Тези доповіді |
| Publication: | Актуальні проблеми ефективного соціальноекономічного розвитку України: пошук молодих: тези доп. X Всеукр. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 21 квіт. 2021 р. Вінниця, 2021. Вип.111. С. 200-202 |
| In the collections: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
| Published by: | Адміністратор |
| File : 27523.pdf Size : 180650 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|
| |