The Repository of VTEI
id: 27523
Title: Органолептична оцінка, як складова якості харчових продуктів
Authors: Пахомська О.В., Новіцька О.
Keywords: якість сировини, сертифікат відповідності, сенсорний аналіз
Date of publication: 2022-02-15 11:39:47
Last changes: 2022-02-15 11:39:47
Year of publication: 2021
Summary: У тезах досліджено органолептичний метод контролю якості продукції на підприємствах харчової промисловості.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27523
Publication type: Тези доповіді
Publication: Актуальні проблеми ефективного соціальноекономічного розвитку України: пошук молодих: тези доп. X Всеукр. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 21 квіт. 2021 р. Вінниця, 2021. Вип.111. С. 200-202
In the collections: Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27523.pdf Size : 180650 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge