id: | 27527 |
---|---|
Title: | Вершкове масло: основи технології виготовлення та асортимент |
Authors: | Пахомська О.В., Лобасюк О. |
Keywords: | вершкове масло, молоко, десертне масло |
Date of publication: | 2022-02-15 11:48:36 |
Last changes: | 2022-02-15 11:48:36 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | Досліджено основний технологічний процес виготовлення вершкового масла. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27527 |
Publication type: | Тези доповіді |
Publication: | Актуальні проблеми ефективного соціальноекономічного розвитку України: пошук молодих : тези доп. X Всеукр. студ. наук.-практ. конф., м. Вінниця, 21 квіт. 2021 р. Вінниця, 2021. Вип.111. С. 152-154 |
In the collections: | Публікації/ Всеукраїнські конференції/ Конференції/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27527.pdf Size : 168818 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|