The Repository of VTEI
id: 27528
Title: Харчова та біологічна цінність м’яса сільськогосподарської птиці
Authors: Пахомська О.В., Косарєв В.
Keywords: м'ясо птиці, теплова обробка, амінокислоти
Date of publication: 2022-02-15 11:49:34
Last changes: 2022-02-15 11:49:34
Year of publication: 2021
Summary: У тезах досліджено біологічна цінність м'яса птиці.
URI: http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27528
Publication type: Тези доповіді
Publication: Актуальні проблеми ефективного соціальноекономічного розвитку України: пошук молодих : тези доп. X Всеукр. студ. наук.-практ. конф. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. Вип.111. С. 124-125
In the collections: Всеукраїнські вебінари/ Вебінари/ ВТЕІ/
Published by: Адміністратор
File : 27528.pdf Size : 164765 byte Format : Adobe PDF Access : For all

Enlarge