id: | 27528 |
---|---|
Title: | Харчова та біологічна цінність м’яса сільськогосподарської птиці |
Authors: | Пахомська О.В., Косарєв В. |
Keywords: | м'ясо птиці, теплова обробка, амінокислоти |
Date of publication: | 2022-02-15 11:49:34 |
Last changes: | 2022-02-15 11:49:34 |
Year of publication: | 2021 |
Summary: | У тезах досліджено біологічна цінність м'яса птиці. |
URI: | http://ir.vtei.edu.ua/card.php?id=27528 |
Publication type: | Тези доповіді |
Publication: | Актуальні проблеми ефективного соціальноекономічного розвитку України: пошук молодих : тези доп. X Всеукр. студ. наук.-практ. конф. Вінниця : Редакційно-видавничий відділ ВТЕІ КНТЕУ, 2021. Вип.111. С. 124-125 |
In the collections: | Всеукраїнські вебінари/ Вебінари/ ВТЕІ/ |
Published by: | Адміністратор |
File : 27528.pdf Size : 164765 byte Format : Adobe PDF Access : For all | |
|